La deg henrive av La Liga

La Liga, eller Primera Division, er den øverste ligaen i spansk fotball. De 20 beste lagene i landet spiller mot hverandre på hjemme- og bortebane, og laget med flest poeng etter alle kampene vinner ligaen. Det laget som har vunnet flest ganger er det verdenskjente laget Real Madrid, som stadig øker supportermassen i Norge.

Spansk fotball i Norge

I Norge har La Liga fått mye oppmerksomhet de siste årene, og fotballkampene sendes på flere av de største TV-kanalene. Flere norske landslagspillere har spilt i La Liga gjennom tidene, blant annet John Carew, Christer George og Bjørn Tore Kvarme. De siste årene er det imidlertid Martin Ødegård som har fått mye oppmerksomhet i La Liga. I Norge har det også ført til økt interesse for La Liga og klubben han spiller for, Real Madrid.

La Liga live?

Nordmenn har i en årrekke benket seg for å se på fotballkamper på TV og på nett, og det gjelder også spanske La Liga. Selv om koronaen har lagt en demper på det sosiale, kommer vi likevel et skritt nærmere målet hver dag. Hva med å faktisk se en La Liga-kamp på hjemmebane – fotballagets hjemmebane? Hvis du sjekker ut gosporttravel.com finner du inspirasjon til din neste sportsreise, og kan drømme deg bort til bruset fra publikum.