Fotballspill

Fotball er ikke lenger bare en sport. Ikke bare har vi fotballspillet FIFA, men vi har også mulighet til å tippe på kamper og resultater, både nasjonalt og internasjonalt. Fotball har utviklet seg til å bli en helt egen, og enorm, kultur, med mennesker over hele verden samlet under èn interesse. Det er faktisk ganske vakkert å se.

soccer-online

Mange assosierer nok fortsatt fotball kun med Champions League, Tippeligaen, Europa League og VM. Og selvfølgelig gjør de det – for disse tradisjonene holdes fortsatt i live og byr på underholdning år etter år. Men det er så mye mer med fotball.

I tillegg til at man kan spille FIFA og tippe på resultater, kan man også kombinere lidenskapen for sporten med en god spillopplevelse. Det har nemlig blitt lansert en spilleautomat: Football: Champions Cup. Denne spilleautomaten er helt spesiell – her får du nemlig helt unike bonusfunksjoner. Automaten er utviklet av den kjente spilleverandøren NetEnt, og denne kan spilles online både via mobil, PC og nettbrett. Dette passer ypperlig til dagens spill- og fotballentusiaster, spesielt når de er på farten og ikke har mulighet eller tilgang til en PC. De kan dermed enkelt laste ned spillet på mobilen eller nettbrettet sitt nesten uansett hvor de skulle befinne seg.

FIFA er et fotballspill som er kjent og kjært for veldig mange spillere verden over. Dette var faktisk det første fotballspillet som har fått lisens fra navnebroren, FIFA (International Federation of Association Football) – noe som gjorde at det begynte å vokse på markedet. Her kan du velge selv hvilket lag du vil være, og om du ønsker å være den kjente klubben Liverpool får du til og med spillerne som spiller på laget i virkeligheten. Da kan du spille mot en motstander som for eksempel ønsker å være Manchester United – så får dere en virkelig spennende og ihuga kamp.