En kommende reisetrend: Bo hos dine gamle fotballhelter

Alltid hatt lyst til å møte noen av dine gamle fotballhelter som del av fotballturen til England? En kommende reisetrend er å bo hos gamle fotballhelter, høre gamle historier, ta bilder, gå på pub og se en kamp. Snart har du mulighet til å kombinere utenlandsturen med overnatting hos tidligere toppspillere. Flere gamle fotballhelter vil nok i fremtiden åpne hjemmene sine for tilreisende, og trenden er voksende.

Nye fotballopplevelser

Selve opplevelsen av fotballturen vil nå nye høyder! I dag er arrangerte fotballturer hvor du får flytur, overnatting og kampbilletter meget populære. Antageligvis vil reiseselskaper etter hvert hive seg på denne nye trenden som tilrettelegger fotballturen for deg på best mulig måte. Dette vil gjøre det enklere for deg å kombinere turen til å se ditt favorittlag, med overnatting og diverse aktiviteter sammen med en tidligere fotballhelt.

Opplev en tidligere toppspillers hverdag!

Hadde det ikke vært kult å få et innblikk i livet til en tidligere kjent fotballspiller? Hvordan lever de, og hvordan er tilværelsen etter endt fotballkarriere? Hvilke historier har de å dele med deg? Ved å kombinere fotballturen med overnatting hos en gammel fotballstjerne, kan du selv oppleve hvordan hverdagen hans ser ut. Er du en ihuga fotballentusiast, bør du følge nøye med på denne trenden fremover! Les mer her.